≡ Menu

Waktu Solat KL Kuala Lumpur Zohor, Asar, Maghrib, Suboh dan Isyak 2016

Waktu Solat KL Kuala Lumpur Zohor, Asar, Maghrib, Suboh dan Isyak 2016

Di sini kami kongsikan panduan solat bagi jadual waktu solat KL untuk tahun 2016 bagi zon Kuala Lumpur dan kawasan yang sewaktu dengannya.

Ia telah pun dikeluarkan secara rasmi oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) khususnya untuk umat Islam di Malaysia bagi memudahkan anda semua umat Islam di Malaysia membuat semakan waktu solat KL daripada masa ke semasa.

Setakat hingga ke hari ini pihak Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) telah pun mengeluarkan jadual waktu solat KL dan kawasan kawasan yang sewaktunya dengannya untuk tempoh dari bulan Januari, Februari, Mac, April, Mei, Jun, Julai, Ogos, September, Oktober, November sehinggalah bulan Disember 2016.

Walaubagaimanapun, pihak iPuasa.com akan kemaskinikan maklumat dan infonya daripada masa ke semasa.

Sila klik fungsi yang cukup memudahkan seperti di bawah ini untuk paparan yang lebih jelas  untuk semakan anda.

Semak Waktu Solat KL Zohor, Asar, Maghrib, Suboh dan Isyak 2016

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Waktu Berbuka Puasa KL Kuala Lumpur dan Waktu Imsa... Jadual Waktu Berbuka Puasa KL Kuala Lumpur dan Waktu Imsak 2017 / 1438 Hijrah bagi seluruh kawasan, daerah, zon di negeri Kuala Lumpur. Bagi memudahk...
Buffet Ramadhan KL 2017 Promotion di Hotel Kuala L... Buffet Ramadhan KL 2017 Promotion di Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur terkenal sebagai sebuah bandaraya yang menjadi tumpuan rakyat Malaysia dan juga ...
in Waktu Solat

Next post:

Previous post: