≡ Menu

Waktu Berbuka Puasa Pahang dan Waktu Imsak 2017 Kuantan

Jadual Waktu Berbuka Puasa Pahang dan Waktu Imsak 2017 / 1438 Hijrah bagi seluruh kawasan, daerah di negeri Pahang termasuklah Pulau Tioman, Pekan, Kuantan, Cameron Highland.

Bagi memudahkan anda merancang anda mengerjakan ibadah sahur dan buka puasa di bulan Ramadhan khusus bagi rakyat negeri Pahang di Malaysia yang beragama Islam, kami berbesar hati untuk berkongsi Jadual Waktu Berbuka Puasa Pahang dan Waktu Imsak 2017 / 1438 Hijrah bagi pecahan kawasan, daerah dan zon yang telah ditetapkan oleh pihak Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) bermula 26 Mei 2017 bersamaan hari Isnin ini.

waktu berbuka puasa pahang

Semak Gambar Jadual Waktu Berbuka Puasa Pahang dan Waktu Imsak 2017

Anda disarankan untuk klik gambar di bawah yang disusun mengikut turutan bagi bantu anda membuat semakan Jadual Waktu Berbuka Puasa Pahang dan Waktu Imsak 2017 :

Berdasarkan turutan gambar-gambar yang lengkap infonya di atas, anda boleh semak senarainya seperti di bawah ini :

  • ZON 1 : Pulau Tioman
  • ZON 2 : Daerah Kuantan, Pekan, Rompin dan juga Muadzam Shah
  • ZON 3 : Daerah Temerloh, Chenor, Maran, Jerantut & Bera
  • ZON 4 : Daerah Raub, Bentong dan Lipis
  • ZON 5 : Daerah Genting Sempah, Janda Baik dan Bukit Tinggi
  • ZON 6 : Daerah Cameron Highlands, Bukit Fraser & Genting Highlands

Baca Lagi Informasi Bulan Puasa Di Bawah :

Jadual Waktu Berbuka Puasa Perlis dan Waktu Imsak ... Jadual Waktu Berbuka Puasa Perlis dan Waktu Imsak 2017 / 1438 Hijrah bagi seluruh kawasan, daerah di negeri Perlis. Bagi memudahkan anda merancang an...
Tarikh Puasa Bulan Ramadhan di Malaysia 2016 Bagi ... Tarikh Puasa Bulan Ramadhan di Malaysia 2016 Bagi 1437-1438 Hijrah Pejam celik pejam celik, tidak lama sahaja lagi tarikh puasa 2016 bulan Ramadhan a...
in Bulan Ramadhan

Next post:

Previous post: