≡ Menu

Upin Ipin Puasa dan Berbuka Puasa di Bulan Ramadhan

Upin Ipin Puasa dan Berbuka Puasa di Bulan Ramadhan

Upin Ipin Puasa

Satu hasil tangan daripada syarikat tempatan yang menjadi siulan dan bualan rakyat Malaysia baik dari anak kecil sehinggalah ke peringkat dewasa. Betul-betul. Ya…video Upin Ipin.

Seperti biasa menjelang bulan Ramadhan, terutamanya kanak-kanak akan tertunggu-tunggu siri dan video terbaru Upin Ipin puasa di Bulan Ramadhan kali ini seperti pada tahun-tahun sebelumnya. Masakan tidak, penonton dihidangkan dengan telatah yang mencuit hati keluarga besar Upin Ipin, orang kampung, kenalan Upin Ipin sepanjang menjalani ibadah bulan Puasa Ramadhan.

Termasuklah aktiviti yang dimulakan dengan :

  • bersahur
  • bermain dengan rakan-rakan
  • membeli juadah berbuka
  • berbuka puasa
  • menjalani ibadah terawih
  • dan lain-lain lagi

Semuanya dihidangkan dengan bahasa yang mudah difahami dan dipelajari anak-anak kecil.

Bersama-sama di bawah ini ipuasa kongsikan koleksi video terbaik untuk siri Upin Ipin puasa yang pernah diterbitkan sebelum ini.

Koleksi Upin Ipin Puasa. Semak Di Bawah

Baca Lagi Informasi Bulan Puasa Di Bawah :

Jadual Waktu Berbuka Puasa Wilayah Persekutuan Lab... Jadual Waktu Berbuka Puasa Labuan dan Waktu Imsak 2017 / 1438 Hijrah bagi seluruh kawasan, daerah di Wilayah Persekutuan Labuan. Bagi memudahkan anda...
Waktu Berbuka Puasa KL Kuala Lumpur dan Waktu Imsa... Jadual Waktu Berbuka Puasa KL Kuala Lumpur dan Waktu Imsak 2017 / 1438 Hijrah bagi seluruh kawasan, daerah, zon di negeri Kuala Lumpur. Bagi memudahk...
in Video Youtube

Next post:

Previous post: