≡ Menu

Selamat Hari Raya : Ucapan Aidilfitri oleh Pembaca iPuasa.com

Selamat Hari Raya : Ucapan Aidilfitri oleh Pembaca iPuasa.comselamat hari raya

Kami, pelajar B.Ed TESL IPKB-MARJON ingin mengucapkan kepada semua keluarga, sanak saudara dan tidak juga dilupakan kepada pensyarah-pensyarah Institut Perguruan Kota Bharu serta guru-guru kami dengan ucapan Selamat Menyambut Bulan yang sangat diberkati ALLAH, Ramadhan. Rebutlah peluang yang dijanjikan olehNya..

Ya…Ruangan ini dibuka khas untuk rakyat Malaysia yang sekarang sedang belajar, menuntut dan bekerja di perantaun untuk menghantar dalam bentuk video ataupun gambar, Salam Ramadhan dan Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk itujukan kepada “orang tersayang”.

 Kepada kalangan rakyat Malaysia yang beragama Islam juga kami buka peluang dan menjemput untuk anda menghantar salam Ramadhan dan Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk dimuatkan di halaman khas iPuasa ini….

Hantarkan permohonan anda kepada alamat emel rasmi iPuasa iaitu [email protected]. Permohonan yang diluluskan akan dipaparkan di ruagan ini.

Kepada yang tinggal di Malaysia pun boleh juga hantarkan permohonan anda kepada kami. Hanya yang menghantar gambar atau video beserta ucapan sahaja yang akan dipaparkan di halaman. Kepada hanya nak menghantar ucapan semata, boleh sahaja gunakan ruangan yang disediakan di bawah ini…….

Ucapan Ramadhan di iPuasa.com : Butiran Yang Diperlukan?

Butiran yang perlu dihantar adalah :

  • gambar/video yang mempaparkan diri anda
  • berada di mana sekarang
  • ucapan salam Ramadhan dan juga ucapan raya
  • dan ditujukan kepada siapa ucapan Ramadhan tersebut?
  • Itu sahaja.

Ini lagi koleksi Salam Ramadhan dan Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri seperti di bawah ini. KLIK satau persatau gambar-gambar di bawah ini untuk paparan yang lebih kemas dan mudah untuk anda.

in Bulan Ramadhan

Next post:

Previous post: