≡ Menu

Jadual Waktu Berbuka Puasa Wilayah Persekutuan Labuan dan Waktu Imsak 2017

Jadual Waktu Berbuka Puasa Labuan dan Waktu Imsak 2017 / 1438 Hijrah bagi seluruh kawasan, daerah di Wilayah Persekutuan Labuan.

Bagi memudahkan anda merancang anda mengerjakan ibadah sahur dan buka puasa di bulan Ramadhan khusus bagi penduduk Wilayah Persekutuan Labuan di Malaysia yang beragama Islam, kami berbesar hati untuk berkongsi Jadual Waktu Berbuka Puasa Labuan dan Waktu Imsak 2017 / 1438 Hijrah bagi pecahan kawasan, daerah dan zon yang telah ditetapkan oleh pihak Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) bermula 26 Mei 2017 bersamaan hari Isnin ini.

waktu berbuka puasa labuan

Semak Gambar Jadual Waktu Berbuka Puasa Wilayah Persekutuan Labuan dan Waktu Imsak 2017

Anda disarankan untuk klik gambar di bawah yang disusun mengikut turutan bagi bantu anda membuat semakan Jadual Waktu Berbuka Puasa Wilayah Persekutuan Labuan dan Waktu Imsak 2017 :

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Niat Puasa Sebulan Bagi Bulan Puasa Ramadhan Niat Puasa Sebulan Bagi Bulan Puasa Ramadhan Puasa adalah bermaksud menahan diri dari segala nafsu yang paling utama menahan diri dan berpuasa dari m...
Lafaz Niat Puasa Ganti Puasa Ramadhan Dalam Rumi d... Lafaz Niat Puasa Ganti Puasa Ramadhan Dalam Rumi dan Bahasa Arab Alhamdulillah sekarang ini hari ini bagi bulan April kita sudah pun menginjak ke bul...
in Bulan Ramadhan

Next post:

Previous post: