≡ Menu

Video Iklan Raya Petronas Terbaik Sempena Hari Raya Aidilfitri?

Video Iklan Raya Petronas Terbaik Sempena Hari Raya Aidilfitri?

Gambar dua remaja di bawah ini adalah kalangan yang terlibat dalam salah satu lambakan video iklan petronas yang cukup berkualiti pada era zaman ia mendapat sentuasan emas daripada pengarah yang cukup disegani di Malaysia iaitu Arwah Yasmin Ahmad. Cuba teka iklan raya Petronas yang mana satu?

Iklan Raya

Semestinya menjelang sambutan Hari Raya Aidilfitri akan ada lambakan video iklan raya yang akan disaji dan dihidangkan kepada rakyat Malaysia terutamanya yang beragama Islam daripada sumbangan syarikat korporat. Ia termasuklah daripada Samsung, Bernas, TM, Celcom, Maxis, Digi dan banyak lagi.

Semuanya best belaka. Ada yang menghidangkan elemen, sedih, gembira, mengimbau zaman silam dan sebagainya. Yang paling pentingnya, setiapnya ada pengajaran yang boleh disematkan dalam pemikiran di penonton seperti kita semua.

Tetapi bagi iPuasa video iklan raya Petronas boleh dikalangan terbaik dikalangan yang terbaik. Lebih-lebih lagi hasil karya Yasmin Ahmad. Di bawah ini ipuasa senaraikan Iklan video raya Petronas terbaik. Nantikan versi tahun 2016 tidak lama sahaja lagi.

Video Iklan Raya Petronas : Aku Ingin Pulang

Antara Anak dan Ibunya

Kisah 7 beradik

Burung Murai

in Video Youtube

Next post:

Previous post: