≡ Menu

Buffet Ramadhan Sarawak Murah dan Promotion di Hotel

Buffet Ramadhan Sarawak Murah dan Promotion di Hotel

Negeri Sarawak merupakan negeri yang sangat terkenal dengan pelancongannya yang menarik serta kebudayaan dan adatnya yang terdiri daripada pelbagai suku kaum di Sarawak.

buffet ramadhan sarawak

Tidak kurang juga Sarawak juga merupakan negeri yang kaya dengan pelbagai hidangan makanan dan juadah yang boleh dijadikan sebagai hidangan terutama apabila tibanya buka puasa Ramadhan 2017.

Apabila menjelangnya puasa Ramadhan 2017, sudah pasti pelbagai kedai makan, restoran dan hotel di Sarawak akan mengadakan dan menganjurkan pelbagai promosi dan tawaran hebat bagi pakej berbuka puasa Ramadhan 2017 yang juga boleh dijadikan hidangan kepada muslim dan juga bukan muslim.

Terdapat banyak menu berbuka puasa dan juadah hidangan yang akan disajikan kepada anda mengikut pakej promosi dan perancangan tersendiri oleh setiap hotel di Sarawak seperti contohnya Kambing Bakar, Nasi Briyani Kambing, Mee Sarawak, Mee Bandung, Ayam Golek dan lain-lain lagi.

Senarai Buffet Ramadhan Sarawak 2017 Promotion di Hotel

Berikut di bawah ini anda boleh membuat semakan harga buffet ramadhan Sarawak murah bagi setiap hotel yang kami lampirkan di bawah mengikut susunan nombor.

  1. Merdeka Palace @ Balai Merdeka
  2. Dormani Hotel Kuching
  3. Merdeka Palace @ Aurora Court
  4. Lime Tree Hotel
  5. Everly Miri
  6. Bamboo House Sibu Sarawak
  7. Borneo Convention Center Kuching Sarawak
  8. The Waterfront Kuching Sarawak
  9. Dynasty Hotel Miri Sarawak

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Bazaar Ramadhan Sarawak Senarai Pasar Ramadhan 201... Bazaar Ramadhan Sarawak Senarai Pasar Ramadhan 2016 Alhamdulillah pada bulan Ramadhan ini kita dapat mengerjakan ibadah puasa selama sebulan. Semoga ...
Buffet Ramadhan Putrajaya 2017 Promotion di Hotel ... Buffet Ramadhan Putrajaya 2017 Promotion di Hotel Putrajaya Putrajaya merupakan sebuah pusat pentadbiran Kerajaan Malaysia yang mana turut mempunyai ...
in Ramadhan Buffet