≡ Menu

Buffet Ramadhan Negeri Sembilan 2017 Promotion dan Murah di Hotel

Buffet Ramadhan Negeri Sembilan 2017 Promotion dan Murah di Hotel

Negeri Seremban, Negeri Sembilan terkenal dengan pelbagai hidangan menu yang sedap-sedap belaka terutamanya makanan yang berunsurkan pedas seperti sambal belacan dan tempoyak.

buffet ramadan negeri sembilan

Sempena bulan puasa Ramadhan 2017, pelbagai kedai makan, restoran-restoran dan hotel di Negeri Sembilan akan terus menawarkan pakej promosi harga yang murah seperti tradisi tahun-tahun sebelumnya dalam menyediakan pelbagai hidangan menu yang lazat dan mengasyikkan untuk umat Islam berbuka dan juga kepada bukan Islam.

Menu dan juadah buka puasa yang mungkin akan disediakan adalah bergantung kepada kreativiti dan perancangan tersendiri oleh pihak pengurusan hotel mengenai menu yang disajikan kepada anda semua antaranya adalah Satay Kajang, Charcoal Grill Lamb, Laksa Pedas, Bubur Lambuk, Puding Buah Kurma dan pelbagai lagi sajian yang lazat.

Senarai Buffet Ramadan Negeri Sembilan 2017 Promotion di Hotel Seremban

Di bawah ini adalah lampiran gamba dan flyers buffet ramadhan Seremban, Negeri Sembilan 2017 dan anda boleh semak satu persatu lampiran di bawah mengikut turutan nombor dan gambar :

  1. The Royale Bintang Seremban
  2. Dewan Perdana KRS
  3. Restoran Wadi Ar-raudhah
  4. Klana Resort
  5. Palm Seremban Hotel
  6. Ruang Damai Cafe Seremban

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Buffet Ramadhan Singapore 2017 Restaurant dan Hote... Buffet Ramadhan Singapore 2017 Restaurant dan Hotel di Singapura Menjelang waktu buka puasa di Singapura, ada umat Islam yang menyediakan menu dan ju...
Buffet Ramadhan JB 2017 Promotion di Hotel Johor B... Buffet Ramadhan JB 2017 Promotion di Hotel Johor Bahru Negeri Johor Darul Takzim juga turut terkenal dan kaya dengan pelbagai menu dan juadah yang bo...
in Ramadhan Buffet

Next post:

Previous post: