≡ Menu

Buffet Ramadhan Langkawi 2017 Murah dan Promotion Promotion di Hotel

Buffet Ramadhan Langkawi 2017 Murah dan Promotion Promotion di Hotel

Langkawi sangat terkenal dengan pusat pelancongannya yang menarik yang menjadi tumpuan para pelancong Malaysia mahupun pelancong luar negara untuk berkunjung ke Langkawi.

buffet ramadhan langkawi

Namun, Langkawi juga terkenal dengan hidangan makanan dan juadahnya yang pelbagai rasa terutama menjelangnya bulan puasa yang mulia iaitu bulan Ramadhan 2017.

Sempena bulan puasa Ramadhan sudah menjelang tiba, pelbagai restoran, hotel dan kedai makan tidak akan ketinggalan dalam menawarkan pakej promosi buka puasa Ramadhan 2017 yang akan merangkumi pelbagai juadah makanan dan minuman yang disediakan bukan hanya kepada muslim tetapi juga kepada bukan muslim.

Antara menu dan makanan yang dihidangkan dan disajikan kepada anda semua yang akan disediakan mengikut perancangan dan kreativiti hotel dan restoran yang telah ditetapkan seperti contohnya Ayam Bakar, Kambing Golek, Nasi Lemak, Kurma Ayam, Ayam Butter, Laksa Kedah, Cendol dan pelbagai lagi hidangan yang lain yang pasti akan menggiurkan tekak anda semua.

Senarai Buffet Ramadhan Langkawi 2017

  1. Hotel Langkasuka
  2. Langkawi Lagoon Resort
  3. Langkawi Seaview Hotel
  4. Aseania Resort & Spa Langkawi Island

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Niat Puasa Sebulan Bagi Bulan Puasa Ramadhan Niat Puasa Sebulan Bagi Bulan Puasa Ramadhan Puasa adalah bermaksud menahan diri dari segala nafsu yang paling utama menahan diri dan berpuasa dari m...
Waktu Berbuka Puasa Melaka dan Waktu Imsak 2017 Ba... Jadual Waktu Berbuka Puasa Melaka dan Waktu Imsak 2017 / 1438 Hijrah bagi seluruh kawasan, daerah di negeri Melaka termasuklah Bandar melaka Tengah, J...
in Ramadhan Buffet

Next post:

Previous post: