≡ Menu

Buffet Ramadhan Kelantan 2016 Promotion di Hotel Kelantan

Buffet Ramadhan Kelantan 2016 Promotion di Hotel Kelantan

Sepertimana yang kita ketahui, Kelantan sangat terkenal dengan pelbagai juadah makanannya terutama tradisi bagi orang Kelantan adalah masakan budu dan pulut bakar.

Menjelangnya bulan puasa Ramadhan 2016 yang mulia ini, pelbagai hotel, kedai makan dan restoran akan berlumba-lumba untuk menawarkan pakej promosi yang terbaik buat para pelanggan yang pasti menggamit hati anda untuk mencuba promosi yang mereka adakan. Dan di sinilah kita perlu bijak dalam memilih tawaran pakej yang disediakan yang sesuai dengan bajet dan pilihan makanan yang disediakan.

buffet ramadhan kelantan

Juadah dan hidangan makanan yang disediakan kepada para pelanggan adalah bergantung kepada pakej yang pihak hotel tawarkan kepada anda semua seperti contohnya Mee Celup, Kuzi Ayam Kelantan, Nasi Kerabu, Ayam Percik Kuah Putih, Nasi Berlauk, Nasi Dagang, Nekbat Sira dan macam-macam lagi hidangan yang boleh didapati pada bulan Ramadhan 2016 ini.

Senarai buffet Ramadhan Kelantan 2016 Promotion di Hotel Kelantan

Anda boleh membuat semakan tawaran harga dan menu juadah yang menarik berdasarkan lampiran gambar dan flyers di bawah satu persatu mengikut turutan.

  1. Ridel Hotel KB
  2. Kelantan Trade Centre (KTC)
  3. Holiday Villa Hotel
  4. Grand Riverview Hotel

Manakala berikut di bawah ini pula adalah senarai buka puasa Ramadhan 2015 untuk rujukan perbandingan harga tawaran dan menu juadah selepas GST diperkenalkan.

  1. Hotel Perdana Kota Bharu
  2. Pantai Cahaya Bulan PCB Resort (Seaview Seafood Restaurant)
  3. Hotel Crown Garden Kota Bharu
  4. Hotel Habib Kota Bharu
  5. Villa Danialla Resort
  6. Tok Aman Bali Resort

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Doa Buka Puasa dan Niat BerBuka Puasa Dalam Bahasa... Doa Buka Puasa dan Niat BerBuka Puasa Dalam Bahasa Arab Cara doa buka puasa dan lafaz niat doa berbuka puasa bulan Ramadhan akan kami kongsikan kepad...
Bazaar Ramadhan Kelantan 2016 Pasar PARAM Bazaar Ramadhan Kelantan 2016 Pasar PARAM Bazar Ramadhan atau Pasar Ramadhan merupakan antara lokasi tempat yang popular dan menarik untuk dikunjungi...
in Ramadhan Buffet

Next post:

Previous post: