≡ Menu

Apa Promosi Buffet Ramadhan Kelantan 2018

Apa Promosi Buffet Ramadhan Kelantan 2018 Promotion di Hotel Kelantan

Sepertimana yang kita ketahui, Kelantan sangat terkenal dengan pelbagai juadah makanannya terutama tradisi bagi orang Kelantan adalah masakan budu dan pulut bakar. Menjelangnya bulan puasa Ramadhan yang mulia ini, pelbagai hotel, kedai makan dan restoran akan berlumba-lumba untuk menawarkan pakej promosi yang terbaik buat para pelanggan yang pasti menggamit hati anda untuk mencuba promosi yang mereka adakan.

buffet ramadhan kelantan

Dan di sinilah kita perlu bijak dalam memilih tawaran pakej yang disediakan yang sesuai dengan bajet dan pilihan makanan yang disediakan.

Juadah dan hidangan makanan yang disediakan kepada para pelanggan adalah bergantung kepada pakej yang pihak hotel tawarkan kepada anda semua seperti contohnya Mee Celup, Kuzi Ayam Kelantan, Nasi Kerabu, Ayam Percik Kuah Putih, Nasi Berlauk, Nasi Dagang, Nekbat Sira dan macam-macam lagi hidangan yang boleh didapati pada bulan Ramadhan 2018 ini.

Senarai buffet Ramadhan Kelantan 2018 Promotion di Hotel Kelantan

Anda boleh membuat semakan tawaran harga dan menu juadah buffet ramadhan Kelantan yang menarik berdasarkan lampiran gambar dan flyers di bawah satu persatu mengikut turutan. Jangan lupa check buffet ramadhan terengganu 2019

  1. Hotel Perdana Kota Bharu
  2. Pantai Cahaya Bulan PCB Resort (Seaview Seafood Restaurant)
  3. Hotel Crown Garden Kota Bharu
  4. Hotel Habib Kota Bharu
  5. Villa Danialla Resort
  6. Tok Aman Bali Resort
  7. Ridel Hotel KB
  8. Kelantan Trade Centre (KTC)
  9. Holiday Villa Hotel
  10. Grand Riverview Hotel
in Ramadhan Buffet

Next post:

Previous post: