≡ Menu

Buffet Ramadhan Kedah 2016 Promotion Hotel

Buffet Ramadhan Kedah 2016 Promotion Hotel

Sungai Petani sangat terkenal dengan pemandangan dan kawasan padi yang terbentang luas yang pasti menggamit hati sesiapa sahaja yang berkunjung ke Sungai Petani. Sungai Petani, Kedah juga antara lokasi menarik untuk kita merasai keenakan pelbagai juadah makanan.

buffet ramadhan kedah

Menjelang tibanya bulan puasa Ramadhan 2016 ini, sudah tentu pelbagai kedai makan, hotel dan restoran yang terdapat di Sungai Petani akan mencuba untuk memberi tawaran pakej promosi berbuka puasa Sungai Petani buat para pelanggan tidak mengira Islam mahupun bukan Islam. Semua kaum juga boleh turut merasai pakej promosi buffet Ramadhan Sungai Petani yang hanya diadakan pada bulan Ramadhan sahaja.

Antara menu dan juadah yang akan disajikan khas untuk hidangan buka puasa Ramadhan 2016 adalah bergantung kepada pakej menu dan harga promosi yang ditawarkan oleh pihak pengurusan hotel dan restoran kepada para pelanggan seperti Ayam Golek, Kambing Bakar, Mee Kari, Mee Udang, Nasi Berlauk, Sup Rusa, Kuih-Muih, Spaghetti, Ayam Berempah, Ayam Butter dan lain-lain lagi.

Senarai Buffet Ramadhan Kedah 2016?

Berikut di bawah kami lampirkan flyers dan gambar buat rujukan anda semua berkenaan denagn buffet Ramadhan Sungai Petani 2016. Anda boleh membuat semakan mengikut susunan nombor dengan merujuk gambar di bawah :

  1. Park Avenue Hotel
  2. Hotel Swiss-Inn Sungai Petani
  3. Hotel Amanpura Sungai Petani
  4. Cinta Sayang Resort

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Selamat Berpuasa : Koleksi Ucapan SMS Bulan Ramadh... Selamat Berpuasa : Koleksi Ucapan SMS Bulan Ramadhan 2016 Selamat Berpuasa. Menjelangnya bulan Ramdhan ini, setiap insan umat Islam akan menggunakan ...
Bazaar Ramadhan Kedah Pasar Ramadan 2016 Bazaar Ramadhan Kedah 2016, Pasar Ramadhan Kedah. Pasar Ramadhan ataupun lebih dikenali sebagai PARAM di kalangan rakyat Malaysia adalah tempat yang ...
in Ramadhan Buffet