≡ Menu

Bazar Ramadhan Negeri Sembilan. Senarai Pasar 2016?

Bazar Ramadhan Negeri Sembilan. Senarai Pasar 2016?

Umat Islam sangat menantikan bulan Ramadhan Al-Kareem iaitu bulan di mana kita akan menunaikan puasa selama sebulan dan lebih mendekatkan diri kepada Yang Esa. Tidak kurang juga di bulan Ramadhan juga orang ramai pasti akan berpusu-pusu ke Bazar Ramadhan untuk membeli juadah makanan dan minuman menjelang berbuka puasa.

bazar ramadhan negeri sembilan

Negeri Sembilan turut tidak terkecuali dalam mengadakan Bazar Ramadhan supaya warga Negeri dapat turun sendiri dan dapat merasai pengalaman berkunjung ke Bazar Ramadhan Negeri Sembilan.  Yang pastinya Bazar Negeri Sembilan menjanjikan anda menu-menu sajian yang lazat dan menyelerakan yang semestinya membuatkan anda rambang rata melihat kepada menu sajian yang dijual seperti Chicken Chop, Kambing Golek, Nasi Kukus, Serunding Daging, Ayam Percik, Pulut Bakar dan lain-lain lagi.

Di bawah ini kami akan kongsikan kepada anda semua khususnya buat orang Negeri sendiri lokasi best Bazar Ramadhan Negeri Sembilan :

Senarai Bazar Ramadhan Negeri Sembilan 2016?

  • Stadium Paroi Seremban
  • Bandar Sri Jempol, Bandar Baru Serting
  • Ampangan
  • Pilah Perdana, Kuala Pilah
  • Pekan Port Dickson
  • Seremban 2

Baca Lagi Informasi Bulan Puasa Di Bawah :

Bazar Ramadhan Perlis Senarai Pasar 2016 Bazaar Ramadhan Perlis Senarai Pasar 2016 Alhamdulillah kita masih lagi diberi kesempatan untuk bertemu dengan bulan Ramadhan kareem ini. Semoga Rama...
Bazaar Ramadhan Pahang 2016 Pasar Ramadan Bazaar Ramadhan Pahang 2016 Pasar Ramadan Pahang tidak dinafikan dan disangkal lagi merupakan sebuah negeri yang serba-serbi lengkap dengan tarikan p...
in Bazaar Ramadhan

Next post:

Previous post: