≡ Menu

Bazar Ramadhan Negeri Sembilan. Senarai Pasar 2016?

Bazar Ramadhan Negeri Sembilan. Senarai Pasar 2016?

Umat Islam sangat menantikan bulan Ramadhan Al-Kareem iaitu bulan di mana kita akan menunaikan puasa selama sebulan dan lebih mendekatkan diri kepada Yang Esa. Tidak kurang juga di bulan Ramadhan juga orang ramai pasti akan berpusu-pusu ke Bazar Ramadhan untuk membeli juadah makanan dan minuman menjelang berbuka puasa.

bazar ramadhan negeri sembilan

Negeri Sembilan turut tidak terkecuali dalam mengadakan Bazar Ramadhan supaya warga Negeri dapat turun sendiri dan dapat merasai pengalaman berkunjung ke Bazar Ramadhan Negeri Sembilan.  Yang pastinya Bazar Negeri Sembilan menjanjikan anda menu-menu sajian yang lazat dan menyelerakan yang semestinya membuatkan anda rambang rata melihat kepada menu sajian yang dijual seperti Chicken Chop, Kambing Golek, Nasi Kukus, Serunding Daging, Ayam Percik, Pulut Bakar dan lain-lain lagi.

Di bawah ini kami akan kongsikan kepada anda semua khususnya buat orang Negeri sendiri lokasi best Bazar Ramadhan Negeri Sembilan :

Senarai Bazar Ramadhan Negeri Sembilan 2016?

  • Stadium Paroi Seremban
  • Bandar Sri Jempol, Bandar Baru Serting
  • Ampangan
  • Pilah Perdana, Kuala Pilah
  • Pekan Port Dickson
  • Seremban 2

Baca Lagi Informasi Bulan Puasa Di Bawah :

Senarai Bazar Ramadhan Johor Bahru, Pasar Ramadhan... Senarai Bazar Ramadhan Johor Bahru, Pasar Ramadhan JB Ramadhan sudah tiba dan menjelang kembali, syukur diucapkan Ramadhan telah bertaut kembali dan ...
Bazaar Ramadhan Sabah 2016 Pasar Ramadhan Sabah 20... Bazaar Ramadhan Sabah 2016 Pasar Ramadhan Sabah 2016 Seperti biasa Bazar Ramadhan Sabah 2016 akan menjadi tumpuan oleh warga Sabah pada bulan Ramadha...
in Bazaar Ramadhan

Next post:

Previous post: