≡ Menu

Bazaar Ramadhan Sarawak Senarai Pasar Ramadhan 2016

Bazaar Ramadhan Sarawak Senarai Pasar Ramadhan 2016

Alhamdulillah pada bulan Ramadhan ini kita dapat mengerjakan ibadah puasa selama sebulan. Semoga pada bulan yang penuh barakah ini akan menjanjikan yang lebih baik dan istimewa kepada kita semua. Amin.

Di Sarawak, kemeriahan Bazaar Ramadhan tidak dinafikan dan disangkal lagi yang juga dikenali sebagai PARAM Sarawak. Bazaar Ramadhan Sarawak juga tidak kurang hebatnya dengan pelbagai variasi juadah makanan dan minuman yang dijual kepada orang ramai seperti laksa Sarawak, bubur lambuk, air katira, air cincau dan lain-lain lagi yang pasti menggamit hati anda untuk mencubanya.

bazaar ramadhan sarawak

Bersama-sama ini, iPuasa akan berkongsi dengan anda semua khususnya warga Sarawak senarai Bazar Ramadhan Sarawak 2016 yang paling popular dan best yang menjanjikan pelbagai juadah yang lazat dan menarik buat warga Sarawak.

Senarai Bazar Ramadhan Sarawak 2016

  • Bandar Baru Semariang
  • Demak Laut
  • Semarak
  • Sukma Ria
  • Plaza Astana

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Bazaar Ramadhan Pahang 2016 Pasar Ramadan Bazaar Ramadhan Pahang 2016 Pasar Ramadan Pahang tidak dinafikan dan disangkal lagi merupakan sebuah negeri yang serba-serbi lengkap dengan tarikan p...
Bazaar Ramadhan Kelantan 2016 Pasar PARAM Bazaar Ramadhan Kelantan 2016 Pasar PARAM Bazar Ramadhan atau Pasar Ramadhan merupakan antara lokasi tempat yang popular dan menarik untuk dikunjungi...
in Bazaar Ramadhan

Next post:

Previous post: