≡ Menu

Bazaar Ramadhan Perak 2016 Pasar Ramadhan Perak

Bazaar Ramadhan Perak 2016 Pasar Ramadhan Perak

Bazar Ramadhan adalah tempat yang seringkali dikunjungi oleh penduduk Muslim di Malaysia ketika bulan puasa Ramadhan bagi membeli dan melengkapkan juadah untuk berbuka puasa. Yang pastinya suasana bazar Ramadhan dan pelbagai menu makanan yang dijual akan menggamit mata dan perasaan anda.

bazaar ramadhan perak

Bagi warga Perak anda pula harus mencuba dan merasai sendiri juadah berbuka puasa yang kelihatannya sungguh lazat dan best dengan berkunjung ke Bazaar Ramadhan Perak. Pada kesempatan di bulan Ramadhan ini anda boleh mengambil peluang untuk singgah sebentar di mana-mana Bazaar Ramadhan Perak yang dikatakan penuh dengan pelbagai juadah makanan dan minuman yang boleh didapati.

Berikut di bawah ini, adalah senarai lokasi Bazaar Ramadhan Perak atau Pasar Ramadhan Perak khusus bagi mereka yang ingin mencari menu juadah untuk buka puasa.

Bazar Ramadhan Perak 2016 Bazar Ramadhan Ipoh

  1. Taman Ipoh, Ipoh
  2. Stadium Taman Perpaduan, Ipoh
  3. Taman jati, Ipoh
  4. Ipoh Jaya, Ipoh
  5. Changkat Jering, Taiping
  6. Stadium Indera Mulia
  7. Medan Gopeng, Ipoh
  8. Rapat Setia, Ipoh
  9. Silibin, Ipoh
  10. Kemunting, Taiping

p/s : Berbelanjalah secara bersederhana, usah terlalu berlebih-lebihan supaya pembaziran makanan dapat dielakkkan di bulan puasa Ramadhan ini. Salam Ramadhan kami ucapkan kepada semua. Kosong-kosong.

Baca Lagi Informasi Bulan Puasa Di Bawah :

Bazaar Ramadhan Selangor 2016 Pasar Ramadan Shah A... Bazaar Ramadhan Selangor 2016 Pasar Malam Shah Alam, Bandar Baru Bangi, Cheras Bazaar Ramadhan, Pasar Ramadhan atau juga dikenali PARAM bakal menjadi...
Bazaar Ramadhan Kelantan 2016 Pasar PARAM Bazaar Ramadhan Kelantan 2016 Pasar PARAM Bazar Ramadhan atau Pasar Ramadhan merupakan antara lokasi tempat yang popular dan menarik untuk dikunjungi...
in Bazaar Ramadhan

Next post:

Previous post: