≡ Menu

Bazaar Ramadhan Pahang 2016 Pasar Ramadan

Bazaar Ramadhan Pahang 2016 Pasar Ramadan

Pahang tidak dinafikan dan disangkal lagi merupakan sebuah negeri yang serba-serbi lengkap dengan tarikan pelancongannya yang meliputi kawasan tanah tinggi, pulau, pantai, taman tema, taman negara dan tidak lupa juga makanannya yang best dan sedap.

Menjelang tibanya bulan puasa Ramadhan ini, terdapat banyak persoalan yang diajukan kepada iPuasa berkenaan dengan tempat dan lokasi best Bazar Ramadhan Pahang. Oleh itu, kami dengan berbesar hati akan berkongsi dengan anda semua dan senaraikan semua lokasi Bazaar Ramadhan Pahang sebagai rujukan orang Pahang untuk mencari juadah berbuka puasa.

bazaar ramadhan pahang

Orang Pahang boleh singgah sebentar di Bazaar Ramadhan Pahang bagi menyaksikan sendiri suasana bazar sambil membeli pelbagai juadah yang dijual. Di samping meningkatkan amal ibadah di bulan puasa yang mulia ini, anda juga dapat mencuba dan rasa pelbagai juadah yang dijual di Pasar Ramadhan Pahang.

Berikut di bawah adalah senarai Bazar Ramadhan Pahang 2016 Pasar Ramadhan Pahang :

Bazar Ramadhan Pahang 2016

  • Padang Teras, Bentong
  • Taman Mentiga, Pekan
  • Taman Kerang, Kuantan
  • Balok, Kuantan
  • Indera Mahkota 2, Kuantan
  • Bukit Sekilau, Kuantan
  • Muadzam Shah
  • Stadium Darul Makmur, Kuantan

Anda sudah mengetahui lokasi best dan menarik Bazar Ramadhan di Pahang. Jadi, usah pening-pening lagi untuk mencari juadah berbuka puasa yang pasti lazat belaka. Diharapkan dengan perkongsian kami ini sedikit sebanyak dapat membantu warga Pahang dalam mencari juadah berbuka. Salam Ramadhan kepada semua dan kosong-kosong.

Sambung Baca Lagi Informasi dan Artikel Yang Berkaitan Seperti Di Bawah:

Bazar Ramadhan Negeri Sembilan. Senarai Pasar 2016... Bazar Ramadhan Negeri Sembilan. Senarai Pasar 2016? Umat Islam sangat menantikan bulan Ramadhan Al-Kareem iaitu bulan di mana kita akan menunaikan pu...
Waktu Berbuka Puasa Pahang dan Waktu Imsak 2017 Ku... Jadual Waktu Berbuka Puasa Pahang dan Waktu Imsak 2017 / 1438 Hijrah bagi seluruh kawasan, daerah di negeri Pahang termasuklah Pulau Tioman, Pekan, Ku...
in Bazaar Ramadhan